Inchirieri Masini Agios Nikolaos Portul

Agios Nikolaos Portul Inchirieri Masini
Agios Nikolaos Portul Inchirieri Masini
Medium Family Diesel (C2)

Lei 72 / zi
Inchiriere Masina Agios Nikolaos Portul
Inchiriere Masina Agios Nikolaos Portul
Economy (B1)

Lei 53 / zi
Inchiriere Auto Agios Nikolaos Portul
Inchiriere Auto Agios Nikolaos Portul
Family Jeeps Diesel (S4)

Lei 182 / zi
Agios Nikolaos Portul Inchiriere Masina
Agios Nikolaos Portul Inchiriere Masina
Cabrio Automatic (I1)

Lei 172 / zi
Masini de Inchiriat Agios Nikolaos Portul
Masini de Inchiriat Agios Nikolaos Portul
Economy (B1)

Lei 53 / zi
Agios Nikolaos Portul Inchirieri Auto
Agios Nikolaos Portul Inchirieri Auto
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 172 / zi
Agios Nikolaos Portul Masini de Inchiriat
Agios Nikolaos Portul Masini de Inchiriat
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 115 / zi
Inchirieri Masini Agios Nikolaos Portul
Inchirieri Masini Agios Nikolaos Portul
Large Automatic (G2)

Lei 120 / zi
Agios Nikolaos Portul Inchiriere Auto
Agios Nikolaos Portul Inchiriere Auto
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi
Inchirieri Auto Agios Nikolaos Portul
Inchirieri Auto Agios Nikolaos Portul
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

Lei 153 / zi

Olympic Rent a Car Agios Nikolaos Portul ai acoperit!

Timp de peste 15 ani am servit cu succes clienților noștri un port sigur și fiabil de închiriat la Agios Nikolaos în Creta. Cu experienta noastra in inchirierea unei industrii auto suntem capabili si calificati pentru a va satisface toate nevoile si cererile dumneavoastra de inchirieri auto. Vă oferim o gamă largă de închirieri de mașini olimpice bine condiționate care se vor potrivi oricarei situații date. Portul nostru din Agios Nikolaos inchiriaza o selectie de masini care include mini, economie, lux, jeepuri, furgonete si cabriole pentru a alege de la. Odată ce ajungeți în port, personalul nostru experimentat va avea în portul dvs. Agios Nikolaos o mașină gata pentru a vă lua. Dacă doriți, vă putem oferi închirierea unei mașini olimpice la hotelul unde veți fi cazat. Chiar dacă feribotul dvs. este întârziat, nu este nevoie să vă faceți griji pentru că serviciile noastre de rent a car sunt disponibile 24/7. Asigurați-vă că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Vă mulțumim pentru afacerea dvs. și așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. în Creta. Rezervați-vă Portul Agios Nikolaos închiriați o mașină de la Olympic și nu veți fi dezamăgiți pentru că v-ați acoperit!

Conduceți-vă cu dvs. Inchirieri Auto Ieftine Agios Nikolaos Portul

Portul Agios Nikolaos este un port în inima orașului, situat pe coasta de nord-est a insulei Creta, cu un doc de feribot care servește mii de turiști pe an. Această destinație populară de vacanță este bine cunoscută pentru plajele sale lungi și nisipoase și pentru golfurile frumoase. Odată ce ajungeți în port, luați în considerare închirierea mașinilor olimpice și descoperiți tot ce are această locație fermecătoare. Conduceți închirierea de mașini în orașul Agios Nikolaos și vizitați magazinele locale, cafenelele și restaurantele unde puteți gusta bucătăria cretană rafinată și raki tradiționale. Urcați în continuare pe una dintre numeroasele plaje și înmoaieți-vă la soare, umblați în nisipul auriu și faceți o baie în apele limpezi. Apoi, inchiriati masina olimpica si vizitati Lacul Voulismeni, care este o laguna mica ce dispune de un traseu de parc, barci traditionale de pescuit, rauri, porumbei si un amfiteatru cu cafenele. Există o mulțime de locuri de parcare în zona portului, astfel parcați mașina de închiriat și faceți o plimbare de-a lungul promenadei și bucurați-vă de peisajul pitoresc al portului de agrement și al munților care înconjoară zona. Cu inchirierea masinilor olimpice, veti putea veni si pleca dupa cum va place si veti experimenta tot ce are de oferit.

Serviciu excepțional cu Olympic Inchiriere Auto Agios Nikolaos Portul

Ne mândrim cu standardele noastre profesionale înalte și cu serviciul clienți excepțional pe care îl oferim clienților noștri de închiriere a porturilor Agios Nikolaos. Prima noastră prioritate este să vă oferim cea mai bună calitate a mașinilor de închiriat la prețuri competitive și accesibile. Lucrăm în permanență pentru a vă asigura satisfacția clienților, deoarece vă prețuim afacerea. Din acest motiv, nu vă vom percepe niciodată mai mult pentru autoturismul dvs. de închiriere a portului Agios Nikolaos, altul decât prețul convenit, fără taxe ascunse ascunse. Sistemul nostru de rezervari online este usor de folosit si agentii nostri de servicii clienti sunt profesionisti si politicosi. Dacă aveți nevoie de asistență în alegerea sau prețul mașinii dvs. de închiriere olimpică, puteți contacta unul dintre reprezentanții noștri de service prietenos. Rezervați închirierea de mașini în portul Agios Nikolaos cu Olympic și permiteți-ne să faceți o vizită în Creta o experiență extraordinară!

Olympic Agios Nikolaos Portul Inchirieri Auto, Disponibil pentru dvs. 24/7!