Inchirieri Masini Chania Aeroportul

Masini de Inchiriat Chania Aeroportul
Masini de Inchiriat Chania Aeroportul
Large Hybrid Automatic (G3)

Lei 134 / zi
Chania Aeroportul Masini de Inchiriat
Chania Aeroportul Masini de Inchiriat
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

Lei 182 / zi
Chania Aeroportul Inchiriere Masina
Chania Aeroportul Inchiriere Masina
Family Premium Diesel (E2)

Lei 167 / zi
Chania Aeroportul Inchirieri Masini
Chania Aeroportul Inchirieri Masini
Medium Family Diesel (C2)

Lei 72 / zi
Chania Aeroportul Inchirieri Auto
Chania Aeroportul Inchirieri Auto
Medium Automatic (G1)

Lei 105 / zi
Chania Aeroportul Inchiriere Auto
Chania Aeroportul Inchiriere Auto
Medium Family (C)

Lei 57 / zi
Inchiriere Auto Chania Aeroportul
Inchiriere Auto Chania Aeroportul
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

Lei 105 / zi
Inchirieri Auto Chania Aeroportul
Inchirieri Auto Chania Aeroportul
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi
Inchiriere Masina Chania Aeroportul
Inchiriere Masina Chania Aeroportul
Mini Cabrio Automatic (I3)

Lei 148 / zi
Inchirieri Masini Chania Aeroportul
Inchirieri Masini Chania Aeroportul
Family Jeeps (S1)

Lei 148 / zi

Descoperi Olympic Rent a Car Chania Aeroportul în Creta

Timp de peste 15 ani am servit cu succes clienții noștri mulțumiți cu un aeroport de închiriere de mașini în Creta. Cu cunostintele si expertiza noastra in inchirierea unei industrii auto, suntem calificati pentru a satisface toate cerintele dumneavoastra de rent a car. Indiferent dacă călătoria dvs. în Creta este pentru afaceri sau pentru plăcere, asigurați-vă că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Oferim o flotă generoasă de închirieri de mașini olimpice pentru a alege dintre cele care sunt sigure și de încredere. Aeroportul Chania de închiriat o selecție de mașini include mini, economie, lux, jeep, furgonete și cabriole. Un membru al echipei calificate va avea închiriat o mașină la alegere la Aeroportul Chania, care vă așteaptă odată ce ajungeți pe insulă. Chiar dacă zborul dvs. este întârziat, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece serviciile noastre de rent a car sunt disponibile 24/7. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. în Creta și suntem pregătiți să vă deservim cu închirierea unei mașini de către Aeroportul Chania. Rezervați-vă olimpic închiriază o mașină astăzi și descoperă tot ce are de oferit!

Bucurați-vă de plimbare cu dvs Inchiriere Auto Chania Aeroportul

Aeroportul Chania este situat pe coasta nord-vestică a insulei, în principal în ceea ce privește zborurile interne, dar în lunile de vară acceptă zboruri charter din întreaga Europă. Acesta este poarta de acces spre Creta de Vest și cel de-al doilea cel mai aglomerat aeroport de pe insulă, care deservește milioane de pasageri pe an. Odată ce ajungeți, evitați inconvenientele de a aștepta un taxi, luați-vă închirierea de mașini de la aeroportul Chania de la Olympic și veniți și plecați în orice loc doriți. Centrul Chania se află la 20 de minute de unde puteți vizita magazinele locale, brutăriile și cafenelele. Opriți-vă la o tavernă de la malul mării și gustați delicata gastronomie cretană și raki tradițional. Luați închirierea mașinilor olimpice și vizitați siturile arheologice și monumentele istorice de-a lungul drumului. Mai târziu, faceți o plimbare în orașul vechi prin străzile înguste și admirați arhitectura tradițională. Chania este un oraș unic, cu o bogată istorie și o cultură combinată cu un stil de viață modern, care așteaptă să fie explorată. Cu inchirierea masinilor olimpice, puteti explora toate acestea si multe altele, asa ca rezervati inchirierea masinilor de la aeroportul Chania de la Olympic si bucurati-va de plimbare!

Cele mai bune prețuri Olympic Chania Aeroportul Inchirieri Masini

Ne angajăm să vă oferim cea mai bună calitate a serviciilor la cele mai bune prețuri posibile pentru autoturismul dvs. de închiriere a aeroportului Chania din Creta. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi o gamă largă de mașini de închiriat bine întreținute, care vor găzdui toate nevoile mașinilor de închiriat ale aeroportului Chania. Cu Olympic nu există taxe suplimentare ascunse la mașina dvs. de închiriere și vom onora întotdeauna prețul convenit. Vă urez bun venit să comparați și să vă vedeți că avem cele mai bune prețuri pentru închirierea de mașini în toată Creta. Sistemul nostru de rezervări online este ușor de utilizat, iar reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții sunt prietenoși și amabili. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea mașinii dvs. de închiriat de la Chania, vă vom ajuta mai mult. Profitați de cele mai bune prețuri în Creta și rezervați mașina de închiriere a Aeroportului Chania cu Olympic astăzi!

Olympic Chania Aeroportul Inchirieri Auto, numărul unu Alegerea în Creta!