Inchirieri Masini Chania Aeroportul

Inchiriere Auto Chania Aeroportul

Inchiriere Auto Chania Aeroportul
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

Lei 152 / zi

Inchirieri Auto Chania Aeroportul

Inchirieri Auto Chania Aeroportul
Economy (B1)

Lei 52 / zi

Chania Aeroportul Inchiriere Auto

Chania Aeroportul Inchiriere Auto
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi

Chania Aeroportul Masini de Inchiriat

Chania Aeroportul Masini de Inchiriat
Luxury Jeeps (L1)

Lei 471 / zi

Chania Aeroportul Inchiriere Masina

Chania Aeroportul Inchiriere Masina
Mini Vans 7 Seats (J)

Lei 119 / zi

Chania Aeroportul Inchirieri Auto

Chania Aeroportul Inchirieri Auto
Station Wagon (E3)

Lei 143 / zi

Chania Aeroportul Inchirieri Masini

Chania Aeroportul Inchirieri Masini
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

Lei 90 / zi

Inchirieri Masini Chania Aeroportul

Inchirieri Masini Chania Aeroportul
Family Premium (E)

Lei 105 / zi

Masini de Inchiriat Chania Aeroportul

Masini de Inchiriat Chania Aeroportul
Family Jeeps Diesel (S4)

Lei 205 / zi

Inchiriere Masina Chania Aeroportul

Inchiriere Masina Chania Aeroportul
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi

Masini de Inchiriat Chania Aeroportul

NU ASCUNS TAXE CHANIA AEROPORTUL

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Chania Aeroportul Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Chania Aeroportul. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Chania Aeroportul!

RELAȚII CLIENȚI 24/7 CHANIA AEROPORTUL

Olympic Inchirieri Auto Chania Aeroportul oferă servicii excelente clienților în toate etapele Chania Aeroportul dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Chania Aeroportul sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Chania Aeroportul este acum mai ușor ca niciodată.

SAFE INCHIRIERI CHANIA AEROPORTUL

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Chania Aeroportul vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Chania Aeroportul Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Chania Aeroportul!

RATELE DE ÎNCHIRIAT CHANIA AEROPORTUL

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Chania Aeroportul, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Chania Aeroportul ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Chania Aeroportul niciodată nu o face!

Descoperi Olympic Rent a Car Chania Aeroportul în Creta

Timp de peste 15 ani am servit cu succes clienții noștri mulțumiți cu un aeroport de închiriere de mașini în Creta. Cu cunostintele si expertiza noastra in inchirierea unei industrii auto, suntem calificati pentru a satisface toate cerintele dumneavoastra de rent a car. Indiferent dacă călătoria dvs. în Creta este pentru afaceri sau pentru plăcere, asigurați-vă că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Oferim o flotă generoasă de închirieri de mașini olimpice pentru a alege dintre cele care sunt sigure și de încredere. Aeroportul Chania de închiriat o selecție de mașini include mini, economie, lux, jeep, furgonete și cabriole. Un membru al echipei calificate va avea închiriat o mașină la alegere la Aeroportul Chania, care vă așteaptă odată ce ajungeți pe insulă. Chiar dacă zborul dvs. este întârziat, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece serviciile noastre de rent a car sunt disponibile 24/7. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. în Creta și suntem pregătiți să vă deservim cu închirierea unei mașini de către Aeroportul Chania. Rezervați-vă olimpic închiriază o mașină astăzi și descoperă tot ce are de oferit!

Bucurați-vă de plimbare cu dvs Inchiriere Auto Chania Aeroportul

Aeroportul Chania este situat pe coasta nord-vestică a insulei, în principal în ceea ce privește zborurile interne, dar în lunile de vară acceptă zboruri charter din întreaga Europă. Acesta este poarta de acces spre Creta de Vest și cel de-al doilea cel mai aglomerat aeroport de pe insulă, care deservește milioane de pasageri pe an. Odată ce ajungeți, evitați inconvenientele de a aștepta un taxi, luați-vă închirierea de mașini de la aeroportul Chania de la Olympic și veniți și plecați în orice loc doriți. Centrul Chania se află la 20 de minute de unde puteți vizita magazinele locale, brutăriile și cafenelele. Opriți-vă la o tavernă de la malul mării și gustați delicata gastronomie cretană și raki tradițional. Luați închirierea mașinilor olimpice și vizitați siturile arheologice și monumentele istorice de-a lungul drumului. Mai târziu, faceți o plimbare în orașul vechi prin străzile înguste și admirați arhitectura tradițională. Chania este un oraș unic, cu o bogată istorie și o cultură combinată cu un stil de viață modern, care așteaptă să fie explorată. Cu inchirierea masinilor olimpice, puteti explora toate acestea si multe altele, asa ca rezervati inchirierea masinilor de la aeroportul Chania de la Olympic si bucurati-va de plimbare!

Cele mai bune prețuri Olympic Chania Aeroportul Inchirieri Masini

Ne angajăm să vă oferim cea mai bună calitate a serviciilor la cele mai bune prețuri posibile pentru autoturismul dvs. de închiriere a aeroportului Chania din Creta. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi o gamă largă de mașini de închiriat bine întreținute, care vor găzdui toate nevoile mașinilor de închiriat ale aeroportului Chania. Cu Olympic nu există taxe suplimentare ascunse la mașina dvs. de închiriere și vom onora întotdeauna prețul convenit. Vă urez bun venit să comparați și să vă vedeți că avem cele mai bune prețuri pentru închirierea de mașini în toată Creta. Sistemul nostru de rezervări online este ușor de utilizat, iar reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții sunt prietenoși și amabili. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea mașinii dvs. de închiriat de la Chania, vă vom ajuta mai mult. Profitați de cele mai bune prețuri în Creta și rezervați mașina de închiriere a Aeroportului Chania cu Olympic astăzi!

Olympic Chania Aeroportul Inchirieri Auto, numărul unu Alegerea în Creta!

Inchiriere Masina Chania Aeroportul

Inchiriere Masina Chania Aeroportul
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Chania Aeroportul?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Chania Aeroportul este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Chania Aeroportul ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Chania Aeroportul pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Chania Aeroportul cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Chania Aeroportul. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Chania Aeroportul ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Chania Aeroportul?
  • Olympic Inchirieri Masini Chania Aeroportul vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Chania Aeroportul. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Chania Aeroportul, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.