Inchirieri Masini Chania Souda Portul

Chania Souda Portul Masini de Inchiriat
Chania Souda Portul Masini de Inchiriat
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

Lei 153 / zi
Chania Souda Portul Inchirieri Masini
Chania Souda Portul Inchirieri Masini
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 172 / zi
Chania Souda Portul Inchiriere Auto
Chania Souda Portul Inchiriere Auto
Luxury MPV (F)

Lei 215 / zi
Chania Souda Portul Inchirieri Auto
Chania Souda Portul Inchirieri Auto
Mini Vans 7 Seats (J)

Lei 134 / zi
Inchirieri Auto Chania Souda Portul
Inchirieri Auto Chania Souda Portul
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

Lei 172 / zi
Inchirieri Masini Chania Souda Portul
Inchirieri Masini Chania Souda Portul
Economy (B1)

Lei 53 / zi
Inchiriere Auto Chania Souda Portul
Inchiriere Auto Chania Souda Portul
Family SUV (S3)

Lei 201 / zi
Masini de Inchiriat Chania Souda Portul
Masini de Inchiriat Chania Souda Portul
Medium Family (C)

Lei 57 / zi
Inchiriere Masina Chania Souda Portul
Inchiriere Masina Chania Souda Portul
Large Automatic (G2)

Lei 120 / zi
Chania Souda Portul Inchiriere Masina
Chania Souda Portul Inchiriere Masina
Family Jeeps Diesel (S4)

Lei 182 / zi

Încredere Olympic Rent a Car Chania Portul Creta

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul chiriei unei mașini, avem cunoștințele și calificările necesare pentru a vă îngriji de toate nevoile de rent a carului din Chania în Creta. Oferim o vastă selecție de închirieri de mașini olimpice care sunt fiabile și accesibile. Portul nostru de inchirieri auto Chania Port include mini, economie, lux, jeepuri, furgonete si cabriuri pentru a alege de la. Un membru al echipei de experți va avea în portul Chania închirierea unei mașini la alegere, care vă așteaptă odată ce ajungeți pe insulă. Apreciem afacerea dvs. și, din acest motiv, serviciile noastre de închiriere de mașini sunt disponibile 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână. Indiferent dacă vizita dvs. în Creta este pentru afaceri sau plăcere, aveți încredere că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp, fără întârzieri. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și suntem mai mult decât pregătiți să vă deservim cu portul Chania închiriat o mașină. Trust Olympic pentru următorul dvs. port din Chania, închiriați o mașină, nu veți fi dezamăgiți!

Conduceți-vă Inchiriere Auto Chania Portul cu ușurință

Portul Chania este cel mai mare port natural din toată Grecia, situat pe coasta de nord-vest a Cretei. Vechiul Port Venetian, împreună cu vechiul far, atrag milioane de vizitatori și localnici pe an. Această locație unică cuprinde frumusețea naturală, istoria, cultura și ospitalitatea, nu e de mirare de ce aceasta este destinația cea mai fotografiată din toată Creta. Cu o mașină de închiriat olimpică, puteți explora și aprecia tot ceea ce această locație frumoasă are de oferit. Conduceți închirierea de mașini de la Portul Chania în orașul vechi și mergeți pe aleile înguste, unde puteți admira o arhitectură uimitoare. În continuare vizitați magazinele locale, brutăriile și cafenelele de-a lungul promenadei. Asigurați-vă că vedeți siturile arheologice vechi și monumentele istorice de-a lungul drumului. Apoi, mergeți la zona portului și mâncați la o tavernă locală unde puteți gusta bucătăria cretană rafinată și vinul local. Bucurați-vă de peisajul pitoresc al Mării Mediterane și al munților din jur. Permiteți-ne să vă faceți o vizită de neuitat, rezervați închirierea de mașini de la Portul Chania cu Olympic și călătoriți cu ușurință oriunde doriți!

Alege Olympic Chania Portul Inchirieri Masini

Ne promitem să vă oferim cea mai bună calitate a serviciilor la cele mai bune rate posibile pentru mașina dvs. de închiriat în Portul Chania. Olympic oferă o gamă largă de mașini de închiriat bine condiționate pentru a alege de la care se va potrivi orice situație dată. Personalul nostru prietenos și cu experiență va fi mai mult decât bucuros să vă asiste cu așteptările dvs. de închiriere a portului Chania în Creta. Pentru a vă rezerva o mașină de închiriat olimpică, puteți vizita sistemul de rezervare online securizat sau puteți apela la unul dintre reprezentanții serviciului clienți. Lucrăm în permanență pentru a vă asigura satisfacția clienților, deoarece vă prețuim afacerea. Din acest motiv, nu vă vom percepe niciodată mai mult pentru autoturismul dvs. din Chania, în afară de prețul convenit. Cu Olympic nu există taxe suplimentare ascunse atașate mașinii dvs. de închiriat. Alegeți olimpia pentru următoarea dvs. mașină de închiriat în Portul Chania, deoarece suntem numărul unu din Creta!

Olympic Chania Portul Inchirieri Auto, Satisfacția clienților garantată!