Inchirieri Masini Chania

Masini de Inchiriat Chania

Masini de Inchiriat Chania
Station Wagon (E3)

Lei 143 / zi

Chania Masini de Inchiriat

Chania Masini de Inchiriat
Large Family (D)

Lei 76 / zi

Inchirieri Masini Chania

Inchirieri Masini Chania
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 100 / zi

Chania Inchiriere Auto

Chania Inchiriere Auto
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

Lei 152 / zi

Inchirieri Auto Chania

Inchirieri Auto Chania
Cabrio Automatic (I1)

Lei 190 / zi

Inchiriere Auto Chania

Inchiriere Auto Chania
Luxury Jeeps (L1)

Lei 471 / zi

Chania Inchirieri Auto

Chania Inchirieri Auto
Medium Family (C)

Lei 57 / zi

Inchiriere Masina Chania

Inchiriere Masina Chania
Vans 9 Seats Diesel Long (K3)

Lei 162 / zi

Chania Inchirieri Masini

Chania Inchirieri Masini
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi

Chania Inchiriere Masina

Chania Inchiriere Masina
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 100 / zi

Masini de Inchiriat Chania

SAFE INCHIRIERI CHANIA

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Chania vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Chania Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Chania!

RATELE DE ÎNCHIRIAT CHANIA

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Chania, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Chania ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Chania niciodată nu o face!

RELAȚII CLIENȚI 24/7 CHANIA

Olympic Inchirieri Auto Chania oferă servicii excelente clienților în toate etapele Chania dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Chania sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Chania este acum mai ușor ca niciodată.

NU ASCUNS TAXE CHANIA

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Chania Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Chania. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Chania!

Olympic Rent a Car Chania Vă salută pe Creta!

De peste 15 ani am oferit cu succes clienților noștri repetate o mașină fiabilă și ieftină de închiriat Chania în Creta. Cu experiența noastră în industria de rent a car, noi suntem calificați și capabili să satisfacem toate nevoile și așteptările dvs. de rent a car. Oferim o vastă selecție de închirieri de mașini olimpice bine condiționate, potrivite pentru orice situație dată. Chiria noastra de inchirieri auto Chania include mini, economie, lux, jeepuri, furgonete si cabriuri de a alege de la. Un membru al echipei profesioniste va avea chiria Chania închiriată o mașină la alegere, pregătită pentru dvs. după ce ajungeți pe insulă. Alternativ, putem să vă oferim olimpicului închirierea unei mașini la hotelul unde veți fi cazat. Indiferent de situație, serviciile noastre de închiriere de mașini sunt disponibile 24/7 pentru a vă satisface toate cerințele de rent a car. Asigurați-vă că vă vom oferi mereu dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp fără întârzieri. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și suntem mai mult decât pregătiți să vă oferim servicii de rent a car Chania în Creta. Permiteți-ne să vă facem chiria Chania o mașină o experiență extraordinară, rezervați olimpicul închiriat o mașină azi!

Începeți-vă călătoria cu Inchiriere Auto Chania

Chania este un oraș litoral cu un climat mediteranean subtropical și o destinație de vacanță foarte populară. Este al doilea oraș ca mărime din Creta, situat pe coasta de nord-vest a insulei. Există un aeroport la 15 km distanță de oraș, precum și un port aflat la 7 km distanță, care servește milioane de localnici și turiști pe an. Chania este un oraș unic, cu o istorie și o cultură bogată. De-a lungul anilor a reușit să-și păstreze patrimoniul cultural și arhitectura tradițională, combinată cu succes cu un stil de viață modern. Când ajungeți, luați-vă închirierea de mașini Chania și începeți călătoria dvs. în cele mai frumoase și pitorești destinații din toată Grecia. Închiriați o mașină olimpică în orașul vechi și faceți o plimbare pe străzile înguste, unde puteți admira frumoasa arhitectură și puteți vizita magazinele, cafenelele și brutăriile locale. Următoarea călătorie spre vechiul port venețian, care are o fară veche veche, care este marcă comercială a orașului. Opriți-vă la una dintre numeroasele taverne și gustați gastronomia rafinată cretană, încercați vinul local și racii tradiționale. Asigurați-vă că vedeți siturile arheologice vechi și monumentele istorice de-a lungul drumului. Chania cuprinde istoria, cultura, ospitalitatea și frumusețea naturală, de aceea este cea mai fotografiată destinație din toată Creta. Începeți călătoria dvs. cu închirierea mașinilor Chania de la Olympic și permiteți-ne să facem această experiență de neuitat!

Prețuri competitive Olympic Chania Inchirieri Auto

Prima noastră prioritate este să vă oferim cea mai bună calitate a mașinilor de închiriat la prețuri competitive și accesibile. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi o gamă largă de mașini de închiriat bine întreținute, care vor găzdui toate nevoile de mașini de închiriat Chania din Creta. Cu Olympic, nu există taxe suplimentare secrete la chiria unei mașini. În nici un moment nu vă vom percepe mai mult decât prețul convenit al mașinii dvs. de închiriere olimpică. Ne mândrim cu standardele noastre profesionale înalte și cu serviciul clienți excepțional pe care îl oferim clienților noștri de închiriere de mașini. Pentru a vă rezerva mașina de închiriat Chania în Creta, puteți utiliza sistemul nostru de rezervare online securizat sau sunați la unul dintre reprezentanții noștri de service prietenos. Dacă aveți nevoie de asistență în alegerea sau prețul mașinii dvs. de închiriat Chania, vă vom ajuta mai mult. Rezervați mașina de închiriat Chania cu Olympic, deoarece suntem alegerea numărul unu în Creta!

Olympic Chania Inchirieri Masini vă acoperiți!

Inchiriere Masina Chania

Inchiriere Masina Chania
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Chania?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Chania este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Chania ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Chania pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Chania cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Chania. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Chania ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Chania?
  • Olympic Inchirieri Masini Chania vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Chania. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Chania, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.