Inchirieri Masini Elounda

Elounda Inchiriere Auto

Elounda Inchiriere Auto
Luxury Jeeps (L)

Lei 476 / zi

Elounda Inchirieri Masini

Elounda Inchirieri Masini
Mini Economy Diesel (C2)

Lei 76 / zi

Masini de Inchiriat Elounda

Masini de Inchiriat Elounda
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 100 / zi

Elounda Inchiriere Masina

Elounda Inchiriere Masina
Medium Automatic (G2)

Lei 90 / zi

Inchiriere Masina Elounda

Inchiriere Masina Elounda
Luxury Jeeps (L1)

Lei 471 / zi

Elounda Inchirieri Auto

Elounda Inchirieri Auto
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 100 / zi

Elounda Masini de Inchiriat

Elounda Masini de Inchiriat
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 152 / zi

Inchirieri Masini Elounda

Inchirieri Masini Elounda
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 152 / zi

Inchirieri Auto Elounda

Inchirieri Auto Elounda
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

Lei 162 / zi

Inchiriere Auto Elounda

Inchiriere Auto Elounda
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 152 / zi

Masini de Inchiriat Elounda

RELAȚII CLIENȚI 24/7 ELOUNDA

Olympic Inchirieri Auto Elounda oferă servicii excelente clienților în toate etapele Elounda dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Elounda sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Elounda este acum mai ușor ca niciodată.

RATELE DE ÎNCHIRIAT ELOUNDA

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Elounda, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Elounda ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Elounda niciodată nu o face!

NU ASCUNS TAXE ELOUNDA

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Elounda Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Elounda. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Elounda!

SAFE INCHIRIERI ELOUNDA

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Elounda vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Elounda Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Elounda!

Descoperi Olympic Rent a Car Elounda

Ne-am servit cu mândrie pe clienții noștri mulțumiți cu o mașină de închiriat Elounda, de încredere și în același timp accesibilă, de peste 15 ani. Cu pregătirea noastră în domeniul chiriei unei industrii auto, avem calificările și capacitățile necesare pentru a vă satisface toate așteptările dvs. de închiriere de mașini. Vă oferim o gamă largă de închirieri de mașini olimpice bine condiționate, care sunt sigure și fiabile, care se vor potrivi oricarei situații date. Chiria noastra de rent a car Elounda include mini, economie, lux, jeepuri, furgonete si cabrios pentru a alege de la. Odată ce ajungeți pe insulă, echipa noastră de experți va primi în chirie olimpică o mașină pregătită pentru dvs. Dacă doriți, vă putem oferi închirierea unei mașini la hotelul unde veți fi cazat. Indiferent de situație, asigurați-vă că vă oferim întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp fără întârzieri. Serviciile noastre de rent a car sunt disponibile 24/7 pentru că vă prețuim afacerea. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și suntem mai mult decât pregătiți să vă oferim servicii de închiriere cu mașină Elounda în Creta. Rezervați-vă Elounda rent a car cu Olympic și descoperă tot ce are de oferit!

Bucurați-vă de Drive cu dvs Inchiriere Auto Elounda

Elounda este situat pe coasta de nord-est a Cretei, la doar 12 km de centrul Agios Nikolaos. Odată ce un simplu sat de pescuit, în ultimii ani a devenit o destinație plină de viață cosmopolită pentru vizitatorii din întreaga lume. Este o locație ideală pentru o vacanță la mare, care nu este nici zgomotos, nici izolat. Acest frumos sat de coastă este o destinație de vacanță celebră care găzduiește mii de localnici și turiști pe an. Când ajungeți, luați-vă mașina de închiriat Elounda de la Olympic și descoperiți tot ce această destinație frumoasă are de oferit. Conduceți-vă închirierea de mașini olimpice și vizitați toate siturile istorice cretane, inclusiv relicvele orașului vechi Olous și istoricul "Colonie Leper" din insula Spinalonga. Următoarea excursie la portul natural și bucurați-vă de liniștea frumoasei lagune cu apele cristaline înconjurate de peninsulele accidentate. Parcați mașina de închiriat Elounda la una dintre faimoasele plaje și înmoaieți-vă la soare, plimbați în nisipul auriu și faceți o baie în ocean. În continuare vizitați magazinele, cafenelele și tavernele locale, unde puteți savura preparate delicioase din bucătăria cretană și raki tradiționali. Cu inchirierea de masini Elounda puteti experimenta toate acestea si multe altele. Deci, ridicați-vă închirierea mașinilor olimpice și bucurați-vă de unitate!

Cele mai bune preturi cu Olympic Elounda Inchirieri Auto

Prioritatea noastră numărul unu este să vă oferim cea mai bună calitate a serviciilor la cele mai bune prețuri posibile pentru mașina dvs. de închiriat Elounda din Creta. Olympic nu vă va percepe niciodată mai mult decât prețul convenit al mașinii dvs. de închiriere, fără taxe adăugate ascunse. Lucrăm în permanență pentru a oferi o flotă generoasă de mașini de închiriat olimpic bine întreținute, care se vor potrivi cu chiriile pe care le are nevoie de mașină. Pentru a vă rezerva mașina de închiriat Elounda, puteți contacta un reprezentant al serviciului nostru de relații cu clienții sau puteți utiliza sistemul nostru de rezervări online securizat. Vă urez bun venit pentru a compara și a vedea pentru tine că oferim cele mai bune prețuri de închiriere de mașini în toată Creta. Dacă aveți nevoie de asistență în alegerea mașinii de închiriat Elounda, vă vom ajuta mai mult. Profitați de cele mai bune prețuri pentru mașini de închiriat în Creta și rezervați mașina de închiriat Elounda cu Olympic.

Olympic Elounda Inchirieri Masini este alegerea înțeleaptă în Creta!

Inchiriere Masina Elounda

Inchiriere Masina Elounda
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Elounda?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Elounda este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Elounda ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Elounda pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Elounda cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Elounda. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Elounda ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Elounda?
  • Olympic Inchirieri Masini Elounda vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Elounda. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Elounda, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.