Inchirieri Masini Heraklion Aeroportul

Heraklion Aeroportul Inchirieri Auto
Heraklion Aeroportul Inchirieri Auto
Medium Family Elite (C1)

Lei 72 / zi
Inchirieri Masini Heraklion Aeroportul
Inchirieri Masini Heraklion Aeroportul
Economy (B1)

Lei 53 / zi
Inchirieri Auto Heraklion Aeroportul
Inchirieri Auto Heraklion Aeroportul
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi
Heraklion Aeroportul Masini de Inchiriat
Heraklion Aeroportul Masini de Inchiriat
Cabrio (I)

Lei 153 / zi
Heraklion Aeroportul Inchiriere Auto
Heraklion Aeroportul Inchiriere Auto
Large Hybrid Automatic (G3)

Lei 134 / zi
Masini de Inchiriat Heraklion Aeroportul
Masini de Inchiriat Heraklion Aeroportul
Mini Vans 7 Seats (J)

Lei 134 / zi
Inchiriere Auto Heraklion Aeroportul
Inchiriere Auto Heraklion Aeroportul
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

Lei 182 / zi
Inchiriere Masina Heraklion Aeroportul
Inchiriere Masina Heraklion Aeroportul
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 172 / zi
Heraklion Aeroportul Inchirieri Masini
Heraklion Aeroportul Inchirieri Masini
Family Jeeps (S1)

Lei 148 / zi
Heraklion Aeroportul Inchiriere Masina
Heraklion Aeroportul Inchiriere Masina
Family Premium Diesel (E2)

Lei 167 / zi

Olympic Rent a Car Heraklion Aeroportul Vă salută la Creta

Timp de peste 15 ani, am servit cu succes clienții noștri mulțumiți cu un aeroport rentabil și în același timp accesibil închiriat în Creta. Cu experiența noastră în domeniul chiriei unei industrii auto, avem calificările necesare pentru a vă îngriji de toate așteptările și cerințele mașinii de închiriat de la Aeroportul din Heraklion. Oferim o flotă generoasă de închirieri de mașini olimpice pentru a alege dintre cele care sunt sigure și de încredere. Aeroportul nostru Heraklion închiriază o selecție de mașini include mini, economie, lux, jeep, furgonete și cabriole. Indiferent dacă vizita dvs. în Creta este pentru afaceri sau plăcere, Olympic vă va oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp, fără întârzieri. Echipa noastră de experți va dispune de Aeroportul Heraklion închirierea unei mașini la alegere, pregătită pentru dvs. după ce ajungeți pe insulă. Dacă zborul dvs. este întârziat, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece serviciile noastre de rent a car sunt disponibile 24/7. Așteptăm cu nerăbdare sosirea în Creta și suntem gata să vă oferim o mașină cu Aeroportul din Heraklion.

Începeți-vă aventura cu dvs Inchiriere Auto Heraklion Aeroportul

Aeroportul Heraklion este principalul aeroport internațional din Creta numit după bine-cunoscutul filozof grec și scriitor Nikos Kazantzakis. Acesta este cel de-al doilea aeroport ca mărime din Grecia, care acceptă atât zboruri internaționale, cât și zboruri interne, care găzduiește milioane de pasageri pe an. Când ajungeți la aeroport, evitați să încercați să așteptați un autobuz sau un taxi, luați închirierea mașinilor olimpice și începeți aventura pe această frumoasă insulă. Centrul Heraklion este la doar 10 minute de mers cu mașina, unde puteți vizita magazinele locale, brutăriile și cafenelele. Opriți-vă la un restaurant și gustați bucătăria rațioasă cretană, încercați vinul local și racii tradiționale. Bucurați-vă de peisajul pitoresc al Mării Mediterane și de munții care înconjoară zona. Conduceți închirierea mașinilor olimpice și vizitați siturile arheologice antice și monumentele istorice. Vedeți și faceți tot ceea ce Creta are de oferit cu inchirierea de mașini de la Aeroportul Heraklion de la Olympic și începeți aventura!

Alegeți Olympic Heraklion Aeroportul Inchiriere Masina

Lucrăm în permanență pentru a vă asigura satisfacția clienților, deoarece vă prețuim afacerea. În nici un moment, olimpiada vă va percepe mai mult decât prețul convenit al închirierii dvs. de mașină, fără taxe ascunse ascunse. Angajamentul nostru este să vă oferim cea mai bună calitate a serviciilor la cele mai bune prețuri posibile pentru mașina dvs. de închiriat din Creta. Pentru a vă rezerva mașina de închiriere a Aeroportului Heraklion, puteți vizita sistemul de rezervare online securizat sau puteți contacta unul dintre reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții. Profitați de ofertele exclusive și de o gamă largă de mașini de închiriat olimpice pe care le oferim în Creta. Alegeți olimpic pentru următoarea dvs. experiență de închiriere de mașini la Aeroportul Heraklion și nu veți fi dezamăgiți!

Olympic Heraklion Aeroportul Masini de Inchiriat, Servire Creta de peste 15 ani!