Inchirieri Masini Heraklion Portul

Inchiriere Masina Heraklion Portul

Inchiriere Masina Heraklion Portul
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi

Heraklion Portul Inchirieri Masini

Heraklion Portul Inchirieri Masini
Family Jeeps (S1)

Lei 129 / zi

Heraklion Portul Inchiriere Auto

Heraklion Portul Inchiriere Auto
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

Lei 162 / zi

Inchiriere Auto Heraklion Portul

Inchiriere Auto Heraklion Portul
4x4 Jeeps Hard Top (S)

Lei 100 / zi

Inchirieri Auto Heraklion Portul

Inchirieri Auto Heraklion Portul
Station Wagon (E3)

Lei 143 / zi

Heraklion Portul Masini de Inchiriat

Heraklion Portul Masini de Inchiriat
Mini Hatchback (H)

Lei 152 / zi

Heraklion Portul Inchiriere Masina

Heraklion Portul Inchiriere Masina
Medium Family (C)

Lei 57 / zi

Inchirieri Masini Heraklion Portul

Inchirieri Masini Heraklion Portul
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

Lei 90 / zi

Masini de Inchiriat Heraklion Portul

Masini de Inchiriat Heraklion Portul
Family Premium Diesel (E2)

Lei 148 / zi

Heraklion Portul Inchirieri Auto

Heraklion Portul Inchirieri Auto
Mini Vans 7 Seats (J)

Lei 119 / zi

Masini de Inchiriat Heraklion Portul

NU ASCUNS TAXE HERAKLION PORTUL

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Heraklion Portul Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Heraklion Portul. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Heraklion Portul!

RATELE DE ÎNCHIRIAT HERAKLION PORTUL

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Heraklion Portul, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Heraklion Portul ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Heraklion Portul niciodată nu o face!

SAFE INCHIRIERI HERAKLION PORTUL

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Heraklion Portul vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Heraklion Portul Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Heraklion Portul!

RELAȚII CLIENȚI 24/7 HERAKLION PORTUL

Olympic Inchirieri Auto Heraklion Portul oferă servicii excelente clienților în toate etapele Heraklion Portul dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Heraklion Portul sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Heraklion Portul este acum mai ușor ca niciodată.

Încredere Olympic Rent a Car Heraklion Portul din Creta

Indiferent dacă vizita dvs. în Creta este pentru afaceri sau pentru plăcere, Olympic vă va oferi dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp, fără întârzieri. Ne-am servit cu mândrie clienților noștri repetați cu un port sigur și fiabil în Heraklion, închiriat o mașină în Creta de peste 15 ani. Cu experiența noastră în domeniul chiriei unei industrii auto, suntem calificați și capabili să satisfacem toate nevoile și cerințele mașinii de închiriat. Oferim o vastă selecție de închirieri de mașini olimpice bine întreținute pentru a alege de la mini, economie, lux, jeep, furgonete și cabriole. Echipa noastră de profesioniști va avea în portul Heraklion închirierea unei mașini la alegere, care vă așteaptă odată ce ajungeți în port. Noi vă apreciem afacerea și de aceea oferim un serviciu de rent a car de la Portul Heraklion 24 de ore din 24/7. Să vă arătăm de ce Olympic este un lider în industria de rent a car. Trust Olimpic închiriază o mașină pentru următoarea experiență de închirieri auto în Creta!

Conduceți-vă Inchiriere Auto Heraklion Portul și explorați

Portul este situat pe coasta de nord a Cretei și servește ca port maritim, precum și un doc de feribot. Este cel de-al treilea cel mai mare port din toată Grecia, care găzduiește milioane de pasageri pe an. Când ajungeți la port, evitați să vă așteptați la un taxi, luați închirierea mașinilor olimpice și conduceți orice destinație dorită. Cu inchirierea de masini Heraklion Port puteti conduce spre centrul Heraklion unde puteti vizita magazinele si cafenelele locale. Opriți-vă la o tavernă și gustați delicioasa bucătărie cretană cu niște raki tradiționali. Conduceți-vă la o plajă locală, faceți o baie în apele cristaline, înotați-vă la soare și plimbați-vă de-a lungul plajei cu nisip. În continuare conduceți închirierea mașinilor olimpice la resturile istorice ale vechiului port venețian și vizitați impresionanta fortăreață a lui Koules. Faceți o plimbare de-a lungul promenadei și bucurați-vă de peisajul pitoresc, cu cerul albastru clar și frumusețea Mării Mediterane. Oricare ar fi să decideți mai întâi asigurați-vă că închirierea de mașini de la Heraklion Port de la Olympic vă va permite să explorați toate acestea și multe altele!

Serviciu excepțional Olympic Heraklion Portul Inchirieri Auto

Ne mândrim cu standardele noastre profesionale înalte și cu serviciul clienți remarcabil pe care îl oferim clienților noștri de închiriere de porturi Heraklion Port. Olympic nu vă va percepe niciodată mai mult decât prețul convenit al închirierii dvs. de mașină, fără taxe suplimentare ascunse atașate. Oferim o gamă largă de mașini de închiriat bine condiționate pentru a alege de la care se va potrivi orice situație dată. Pentru a vă rezerva mașina de închiriat în portul Heraklion, puteți apela sistemul nostru de telefonie 24 de ore din 24 și puteți vorbi cu unul dintre agenții noștri de service prietenos. Alternativ, puteți vizita site-ul nostru și puteți folosi sistemul nostru de rezervări on-line sigur și fiabil. Dacă aveți nevoie de asistență în alegerea mașinii dvs. de închiriere olimpică, vă vom ajuta mai mult. Rezervați-vă Portul Heraklion închiriați o mașină cu Olympic și permiteți-ne să facem o experiență extraordinară!

Olympic Heraklion Portul Inchirieri Masini, cea mai bună alegere în Creta!

Inchiriere Masina Heraklion Portul

Inchiriere Masina Heraklion Portul
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Heraklion Portul?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Heraklion Portul este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Heraklion Portul ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Heraklion Portul pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Heraklion Portul cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Heraklion Portul. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Heraklion Portul ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Heraklion Portul?
  • Olympic Inchirieri Masini Heraklion Portul vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Heraklion Portul. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Heraklion Portul, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.