Inchirieri Masini Heraklion Portul

Inchiriere Auto Heraklion Portul
Inchiriere Auto Heraklion Portul
Small Automatic (G)

Lei 86 / zi
Heraklion Portul Inchiriere Auto
Heraklion Portul Inchiriere Auto
Luxury Jeeps (L1)

Lei 535 / zi
Masini de Inchiriat Heraklion Portul
Masini de Inchiriat Heraklion Portul
Small Automatic (G)

Lei 86 / zi
Heraklion Portul Inchiriere Masina
Heraklion Portul Inchiriere Masina
Mini Vans 7 Seats (J)

Lei 134 / zi
Inchirieri Auto Heraklion Portul
Inchirieri Auto Heraklion Portul
Large Family (D)

Lei 86 / zi
Heraklion Portul Inchirieri Auto
Heraklion Portul Inchirieri Auto
Family Jeeps Diesel Automatic (S5)

Lei 186 / zi
Heraklion Portul Masini de Inchiriat
Heraklion Portul Masini de Inchiriat
Large Family (D)

Lei 86 / zi
Inchirieri Masini Heraklion Portul
Inchirieri Masini Heraklion Portul
Large Automatic (G2)

Lei 120 / zi
Inchiriere Masina Heraklion Portul
Inchiriere Masina Heraklion Portul
Medium Family Diesel (C2)

Lei 72 / zi
Heraklion Portul Inchirieri Masini
Heraklion Portul Inchirieri Masini
Mini Economy (A1)

Lei 48 / zi

Încredere Olympic Rent a Car Heraklion Portul din Creta

Indiferent dacă vizita dvs. în Creta este pentru afaceri sau pentru plăcere, Olympic vă va oferi dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit, la timp, fără întârzieri. Ne-am servit cu mândrie clienților noștri repetați cu un port sigur și fiabil în Heraklion, închiriat o mașină în Creta de peste 15 ani. Cu experiența noastră în domeniul chiriei unei industrii auto, suntem calificați și capabili să satisfacem toate nevoile și cerințele mașinii de închiriat. Oferim o vastă selecție de închirieri de mașini olimpice bine întreținute pentru a alege de la mini, economie, lux, jeep, furgonete și cabriole. Echipa noastră de profesioniști va avea în portul Heraklion închirierea unei mașini la alegere, care vă așteaptă odată ce ajungeți în port. Noi vă apreciem afacerea și de aceea oferim un serviciu de rent a car de la Portul Heraklion 24 de ore din 24/7. Să vă arătăm de ce Olympic este un lider în industria de rent a car. Trust Olimpic închiriază o mașină pentru următoarea experiență de închirieri auto în Creta!

Conduceți-vă Inchiriere Auto Heraklion Portul și explorați

Portul este situat pe coasta de nord a Cretei și servește ca port maritim, precum și un doc de feribot. Este cel de-al treilea cel mai mare port din toată Grecia, care găzduiește milioane de pasageri pe an. Când ajungeți la port, evitați să vă așteptați la un taxi, luați închirierea mașinilor olimpice și conduceți orice destinație dorită. Cu inchirierea de masini Heraklion Port puteti conduce spre centrul Heraklion unde puteti vizita magazinele si cafenelele locale. Opriți-vă la o tavernă și gustați delicioasa bucătărie cretană cu niște raki tradiționali. Conduceți-vă la o plajă locală, faceți o baie în apele cristaline, înotați-vă la soare și plimbați-vă de-a lungul plajei cu nisip. În continuare conduceți închirierea mașinilor olimpice la resturile istorice ale vechiului port venețian și vizitați impresionanta fortăreață a lui Koules. Faceți o plimbare de-a lungul promenadei și bucurați-vă de peisajul pitoresc, cu cerul albastru clar și frumusețea Mării Mediterane. Oricare ar fi să decideți mai întâi asigurați-vă că închirierea de mașini de la Heraklion Port de la Olympic vă va permite să explorați toate acestea și multe altele!

Serviciu excepțional Olympic Heraklion Portul Inchirieri Auto

Ne mândrim cu standardele noastre profesionale înalte și cu serviciul clienți remarcabil pe care îl oferim clienților noștri de închiriere de porturi Heraklion Port. Olympic nu vă va percepe niciodată mai mult decât prețul convenit al închirierii dvs. de mașină, fără taxe suplimentare ascunse atașate. Oferim o gamă largă de mașini de închiriat bine condiționate pentru a alege de la care se va potrivi orice situație dată. Pentru a vă rezerva mașina de închiriat în portul Heraklion, puteți apela sistemul nostru de telefonie 24 de ore din 24 și puteți vorbi cu unul dintre agenții noștri de service prietenos. Alternativ, puteți vizita site-ul nostru și puteți folosi sistemul nostru de rezervări on-line sigur și fiabil. Dacă aveți nevoie de asistență în alegerea mașinii dvs. de închiriere olimpică, vă vom ajuta mai mult. Rezervați-vă Portul Heraklion închiriați o mașină cu Olympic și permiteți-ne să facem o experiență extraordinară!

Olympic Heraklion Portul Inchirieri Masini, cea mai bună alegere în Creta!