Inchirieri Masini Heraklion

Inchiriere Masina Heraklion
Inchiriere Masina Heraklion
Family Jeeps (S1)

Lei 148 / zi
Inchiriere Auto Heraklion
Inchiriere Auto Heraklion
Medium Family (C)

Lei 57 / zi
Heraklion Inchiriere Masina
Heraklion Inchiriere Masina
Luxury MPV (F)

Lei 215 / zi
Inchirieri Auto Heraklion
Inchirieri Auto Heraklion
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

Lei 172 / zi
Masini de Inchiriat Heraklion
Masini de Inchiriat Heraklion
Family SUV (S3)

Lei 201 / zi
Heraklion Inchirieri Masini
Heraklion Inchirieri Masini
Medium Family (C)

Lei 57 / zi
Heraklion Inchiriere Auto
Heraklion Inchiriere Auto
Large Cabrio Automatic (I4)

Lei 186 / zi
Inchirieri Masini Heraklion
Inchirieri Masini Heraklion
Family Premium Diesel (E2)

Lei 167 / zi
Heraklion Inchirieri Auto
Heraklion Inchirieri Auto
Mini Cabrio (I2)

Lei 129 / zi
Heraklion Masini de Inchiriat
Heraklion Masini de Inchiriat
Luxury (L)

Lei 430 / zi

Bine ați venit la Olympic Rent a Car Heraklion în Creta

De peste 15 ani, am reușit cu succes satisfacerea clienților noștri repetați cu o mașină de închiriat Heraklion, în condiții de siguranță, la prețuri accesibile, în Creta. Cu cunostintele noastre in inchirierea unei industrii auto avem calificarile si capacitatile necesare pentru a va satisface toate nevoile si cererile dumneavoastra de inchirieri auto. Vă oferim o gamă largă de închirieri de mașini olimpice pentru a alege dintre cele care sunt sigure și de încredere. Închirierea unei flote de autoturisme din Heraklion include mini, economie, lux, jeep, furgon și cabriole. Un membru al echipei calificate îți va pune în chirie Heraklion o mașină pregătită pentru tine după ce vei ajunge în Creta. Dacă doriți, vă putem oferi închirierea unei mașini olimpice la hotelul unde veți fi cazat. Indiferent de situație, aveți încredere că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Noi vă apreciem afacerea și, din acest motiv, serviciile noastre de închiriere de mașini sunt disponibile 24/7. Rezervați-vă Heraklion rent o mașină cu olimpică și să ne arătăm de ce suntem un lider în închirieri auto în Creta.

Începeți-vă aventura cu Inchiriere Auto Heraklion

Heraklion este un oraș pe litoral cu o climă mediteraneană și o destinație de vacanță importantă. Este cel mai mare oraș și capitala Cretei, situat pe coasta de nord a insulei. Există un aeroport internațional situat la 5 km distanță, precum și un port cu stație de bac, care deservește milioane de turiști și localnici pe an. Acest oraș fascinant și vibrant cuprinde cultura, istoria, satele pitorești, siturile arheologice și plajele frumoase care așteaptă să fie explorate. Când ajungeți, ridicați închirierea mașinilor din Heraklion de la Olympic și începeți aventura! Închiriați olimpic de închiriat și vizitați atracțiile arheologice, cum ar fi Palatul Knossos și Koules Veneția. Înainte de a vă parca închiriați o mașină și faceți o plimbare în oraș pentru a vedea magazinele, cafenelele locale și pentru a gusta bucătăria cretană extraordinară, cu o gamă de raki la una din numeroasele taverne. Conduceți-vă la o plajă locală unde puteți merge pe nisipul auriu, faceți o baie în apele cristaline și înotați-vă la soare. Puteți să experimentați toate aceste lucruri și mai mult cu închirierea mașinilor olimpice. Rezervați închirierea de mașini Heraklion cu Olympic și începeți aventura în Creta!

Cele mai bune prețuri cu Olympic Heraklion Inchirieri Auto

Vă salutăm să veniți și să vă vedeți, că Olympic oferă cele mai bune prețuri în industria de mașini de închiriat. Olympic nu vă va percepe niciodată mai mult decât prețul convenit pentru închirierea de mașini în Heraklion, fără taxe suplimentare ascunse. Ne mândrim de profesionalismul nostru și de serviciul nostru excepțional pentru clienți. Sistemul nostru de rezervări online este ușor de utilizat, iar reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții sunt profesioniști și amabili. Dacă aveți nevoie de asistență, puteți apela serviciul nostru telefonic de 24 de ore și puteți vorbi cu unul dintre agenții de service clienți, care vă vor oferi mai mult decât o plăcere să vă deservească mașina de închiriere olimpică. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi o gamă largă de mașini de închiriat bine întreținute, care vor găzdui toate nevoile de mașini de închiriat Heraklion din Creta. Asigurați-vă că vă vom oferi întotdeauna cea mai bună calitate a serviciului la cel mai bun preț posibil pentru mașina dvs. de închiriat. Profitați de cele mai bune prețuri din Creta și rezervați mașina de închiriat Heraklion astăzi!

Olympic Heraklion Inchirieri Masini, Satisfacția clienților garantată!