Inchirieri Masini Heraklion

Inchiriere Auto Heraklion

Inchiriere Auto Heraklion
Luxury MPV (F)

Lei 243 / zi

Heraklion Masini de Inchiriat

Heraklion Masini de Inchiriat
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (J2)

Lei 152 / zi

Heraklion Inchirieri Auto

Heraklion Inchirieri Auto
Economy (B1)

Lei 52 / zi

Heraklion Inchiriere Masina

Heraklion Inchiriere Masina
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

Lei 133 / zi

Inchirieri Masini Heraklion

Inchirieri Masini Heraklion
Cabrio Automatic (I1)

Lei 190 / zi

Heraklion Inchiriere Auto

Heraklion Inchiriere Auto
Medium Family (C)

Lei 57 / zi

Masini de Inchiriat Heraklion

Masini de Inchiriat Heraklion
Cabrio (I)

Lei 133 / zi

Inchirieri Auto Heraklion

Inchirieri Auto Heraklion
Mini Cabrio Automatic (I3)

Lei 162 / zi

Inchiriere Masina Heraklion

Inchiriere Masina Heraklion
Family Jeeps Diesel Automatic (S5)

Lei 209 / zi

Heraklion Inchirieri Masini

Heraklion Inchirieri Masini
Medium Automatic (G2)

Lei 90 / zi

Masini de Inchiriat Heraklion

NU ASCUNS TAXE HERAKLION

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Heraklion Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Heraklion. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Heraklion!

RATELE DE ÎNCHIRIAT HERAKLION

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Heraklion, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Heraklion ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Heraklion niciodată nu o face!

RELAȚII CLIENȚI 24/7 HERAKLION

Olympic Inchirieri Auto Heraklion oferă servicii excelente clienților în toate etapele Heraklion dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Heraklion sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Heraklion este acum mai ușor ca niciodată.

SAFE INCHIRIERI HERAKLION

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Heraklion vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Heraklion Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Heraklion!

Bine ați venit la Olympic Rent a Car Heraklion în Creta

De peste 15 ani, am reușit cu succes satisfacerea clienților noștri repetați cu o mașină de închiriat Heraklion, în condiții de siguranță, la prețuri accesibile, în Creta. Cu cunostintele noastre in inchirierea unei industrii auto avem calificarile si capacitatile necesare pentru a va satisface toate nevoile si cererile dumneavoastra de inchirieri auto. Vă oferim o gamă largă de închirieri de mașini olimpice pentru a alege dintre cele care sunt sigure și de încredere. Închirierea unei flote de autoturisme din Heraklion include mini, economie, lux, jeep, furgon și cabriole. Un membru al echipei calificate îți va pune în chirie Heraklion o mașină pregătită pentru tine după ce vei ajunge în Creta. Dacă doriți, vă putem oferi închirierea unei mașini olimpice la hotelul unde veți fi cazat. Indiferent de situație, aveți încredere că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină, la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Noi vă apreciem afacerea și, din acest motiv, serviciile noastre de închiriere de mașini sunt disponibile 24/7. Rezervați-vă Heraklion rent o mașină cu olimpică și să ne arătăm de ce suntem un lider în închirieri auto în Creta.

Începeți-vă aventura cu Inchiriere Auto Heraklion

Heraklion este un oraș pe litoral cu o climă mediteraneană și o destinație de vacanță importantă. Este cel mai mare oraș și capitala Cretei, situat pe coasta de nord a insulei. Există un aeroport internațional situat la 5 km distanță, precum și un port cu stație de bac, care deservește milioane de turiști și localnici pe an. Acest oraș fascinant și vibrant cuprinde cultura, istoria, satele pitorești, siturile arheologice și plajele frumoase care așteaptă să fie explorate. Când ajungeți, ridicați închirierea mașinilor din Heraklion de la Olympic și începeți aventura! Închiriați olimpic de închiriat și vizitați atracțiile arheologice, cum ar fi Palatul Knossos și Koules Veneția. Înainte de a vă parca închiriați o mașină și faceți o plimbare în oraș pentru a vedea magazinele, cafenelele locale și pentru a gusta bucătăria cretană extraordinară, cu o gamă de raki la una din numeroasele taverne. Conduceți-vă la o plajă locală unde puteți merge pe nisipul auriu, faceți o baie în apele cristaline și înotați-vă la soare. Puteți să experimentați toate aceste lucruri și mai mult cu închirierea mașinilor olimpice. Rezervați închirierea de mașini Heraklion cu Olympic și începeți aventura în Creta!

Cele mai bune prețuri cu Olympic Heraklion Inchirieri Auto

Vă salutăm să veniți și să vă vedeți, că Olympic oferă cele mai bune prețuri în industria de mașini de închiriat. Olympic nu vă va percepe niciodată mai mult decât prețul convenit pentru închirierea de mașini în Heraklion, fără taxe suplimentare ascunse. Ne mândrim de profesionalismul nostru și de serviciul nostru excepțional pentru clienți. Sistemul nostru de rezervări online este ușor de utilizat, iar reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții sunt profesioniști și amabili. Dacă aveți nevoie de asistență, puteți apela serviciul nostru telefonic de 24 de ore și puteți vorbi cu unul dintre agenții de service clienți, care vă vor oferi mai mult decât o plăcere să vă deservească mașina de închiriere olimpică. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi o gamă largă de mașini de închiriat bine întreținute, care vor găzdui toate nevoile de mașini de închiriat Heraklion din Creta. Asigurați-vă că vă vom oferi întotdeauna cea mai bună calitate a serviciului la cel mai bun preț posibil pentru mașina dvs. de închiriat. Profitați de cele mai bune prețuri din Creta și rezervați mașina de închiriat Heraklion astăzi!

Olympic Heraklion Inchirieri Masini, Satisfacția clienților garantată!

Inchiriere Masina Heraklion

Inchiriere Masina Heraklion
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Heraklion?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Heraklion este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Heraklion ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Heraklion pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Heraklion cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Heraklion. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Heraklion ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Heraklion?
  • Olympic Inchirieri Masini Heraklion vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Heraklion. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Heraklion, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.