Inchirieri Masini Hersonissos

Hersonissos Inchirieri Masini

Hersonissos Inchirieri Masini
Medium Family Diesel (C1)

Lei 67 / zi

Inchiriere Auto Hersonissos

Inchiriere Auto Hersonissos
Family Premium Diesel (E2)

Lei 148 / zi

Inchiriere Masina Hersonissos

Inchiriere Masina Hersonissos
Multi Purpose Vehicles (D2)

Lei 100 / zi

Inchirieri Auto Hersonissos

Inchirieri Auto Hersonissos
Cabrio (I)

Lei 133 / zi

Masini de Inchiriat Hersonissos

Masini de Inchiriat Hersonissos
Family Premium Diesel (E2)

Lei 148 / zi

Hersonissos Inchiriere Masina

Hersonissos Inchiriere Masina
Medium Family Diesel (C1)

Lei 67 / zi

Hersonissos Inchirieri Auto

Hersonissos Inchirieri Auto
Vans 9 Seats Diesel (K2)

Lei 152 / zi

Hersonissos Inchiriere Auto

Hersonissos Inchiriere Auto
Small Automatic (G)

Lei 76 / zi

Inchirieri Masini Hersonissos

Inchirieri Masini Hersonissos
Economy (B1)

Lei 52 / zi

Hersonissos Masini de Inchiriat

Hersonissos Masini de Inchiriat
Family Premium (E)

Lei 105 / zi

Masini de Inchiriat Hersonissos

RELAȚII CLIENȚI 24/7 HERSONISSOS

Olympic Inchirieri Auto Hersonissos oferă servicii excelente clienților în toate etapele Hersonissos dvs. Inchirieri Masini. Agenții noștri profesionali de asistență pentru clienți din Hersonissos sunt gata să vă ajute 24/7/365! auto huren în Hersonissos este acum mai ușor ca niciodată.

NU ASCUNS TAXE HERSONISSOS

Evitați costurile ascunse de închiriere și rezervați-vă Hersonissos Masini de Inchiriat cu Olympic! NU inchirieri auto taxele ascunse sunt adăugate facturii la sosirea dvs. în Hersonissos. Reputația noastră este construită pe adevărat Auto a Noleggio în Hersonissos!

RATELE DE ÎNCHIRIAT HERSONISSOS

Când comparați inchiriere masina prețurile pentru Hersonissos, asigurați-vă că verificați fiecare detaliu. Cele mai multe agenții inchiriere auto din Hersonissos ascund suprataxele care apar în ultimul pas al rezervării. Olympic Inchirieri Auto Hersonissos niciodată nu o face!

SAFE INCHIRIERI HERSONISSOS

Siguranța și siguranța noastră Auto a Noleggio în Hersonissos vizează depășirea așteptărilor dumneavoastră. Echipa noastră de întreținere Hersonissos Masini de Inchiriat va asigura întotdeauna calitatea și siguranța maximă pentru fiecare din inchirieri auto nostru în Hersonissos!

Olympic Rent a Car Hersonissos Ați acoperit!

De peste 15 ani, am servit cu mândrie clienților noștri mulțumiți cu o mașină de închiriat Hersonissos, încredere, dar în același timp accesibilă, în Creta. Cu experiența noastră în domeniul chiriei unei industrii auto, avem cunoștințele și calificările necesare pentru a satisface toate cerințele dvs. de rent a car. Oferim o vastă selecție de închirieri auto olimpice, care sunt sigure și fiabile. Chiria noastra de inchirieri auto de la Hersonissos include mini, economie, lux, jeep, furgonete si cabriole pentru a alege de la. Un membru al echipei de experți va primi închirierea olimpică a unei mașini la alegere, care vă așteaptă să vă ridicați odată ce ajungeți pe insulă. Dacă doriți, vă putem oferi și închirierea unei mașini în hotelul dvs. unde veți fi cazat. Indiferent de caz, serviciile noastre de rent a car Hersonissos sunt disponibile 24/7 pentru a vă satisface toate așteptările dvs. de rent a car. Încredeți-vă că vă vom oferi întotdeauna dreptul de a închiria o mașină la prețul potrivit la timp, fără întârzieri. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și suntem gata să vă deservim cu Hersonissos rent a car în Creta. Rezervați Hersonissos rent a car cu Olimpice și lasă restul de până la noi, pentru că ne-am acoperit!

Începeți Călătoria dvs. cu Inchiriere Auto Hersonissos

Hersonissos este situat pe coasta de nord-est a Cretei, care se învecinează cu Marea Mediterană și Marea Egee. Această destinație frumoasă găzduiește unele dintre cele mai cunoscute stațiuni din toată Creta și servește mii de turiști pe an. În lunile de vară este aglomerat de tineri turiști și de familii venite din întreaga lume pentru a se bucura de vacanța lor. Când ajungeți, luați-vă închirierea de mașini de la Hersonissos de la Olympic și începeți călătoria dvs. în această locație fascinantă, care este plină de locuri de descoperit. Accesați zona portului și vizitați magazinele locale, brutăriile, cafenelele și restaurantele. Gustați bucătăria cretană rafinată, savurați vinul local și raki tradițional. Următoarea excursie la una dintre numeroasele plaje care prezintă nisip auriu, ape cristaline și cer senin albastru. Nu uitați să vedeți monumentele istorice și siturile arheologice de-a lungul drumului. Cu inchirierea de masini Hersonissos puteti vizita si Acvariul Hersonissos, Parcul tematic Labyrinth, Parcul Dinosauria si Clubul de Golf. Există atât de multe pentru a vedea și de a face la această destinație distracție umplut, care poate fi cel mai bine realizat cu închiriere de mașini olimpice. Începeți călătoria dvs. cu închirierea de mașini Hersonissos de la Olympic și permiteți-ne să vă faceți o vizită în Creta de neuitat!

Accesibil Hersonissos Inchirieri Auto în Creta

Prioritatea noastră numărul unu este de a vă oferi cea mai bună calitate a serviciilor în industria de automobile de închiriat, la prețuri accesibile. Vă prețuim afacerea și de aceea vom onora întotdeauna prețul convenit al mașinii dumneavoastră de închiriat Hersonissos, fără taxe suplimentare ascunse. Sistemul nostru de rezervări online este ușor de utilizat, iar reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții sunt prietenoși și amabili. Lucrăm în permanență pentru a vă oferi mașini de închiriat bine întreținute în Hersonissos, care sunt fiabile și accesibile. Dacă doriți, vă putem ajuta să selectați o mașină de închiriat olimpică care să se potrivească nevoilor dvs. din flota generoasă pe care o oferim. Vă urez bun venit pentru a vă rezerva mașina de închiriat în Hersonissos cu Olympic și vă veți asigura că vă oferim cele mai competitive și accesibile prețuri în toată Creta. Să vă arătăm de ce suntem numărul unu din Creta!

Olympic Hersonissos Inchirieri Masini, disponibil pentru dvs. 24/7!

Inchiriere Masina Hersonissos

Inchiriere Masina Hersonissos
  • Care tip inchirieri auto este recomandat pentru Hersonissos?
  • Cel mai popular ieftin inchirieri auto în Hersonissos este noul Mini Economy, Hyundai i10 sau Peugeot 108. Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult de 3 ani și călătoriți cu o mulțime de valize, Large Family pentru Hersonissos ul dvs inchirieri auto. Opțiunile dvs. cele mai preferate sunt Hyundai i30 și Peugeot 301!

  • Este inchirieri masini meu în Hersonissos pe deplin asigurat?
  • CDW (Collision Damage Waiver) asigurare este întotdeauna inclusă atunci când inchiriere masina în Hersonissos cu Olympic. Există o sumă în exces în funcție de grupul dvs inchirieri auto în Hersonissos. ETA (Asigurare privind exonerarea totală în caz de accident) pentru Hersonissos ul dvs masini de inchiriat este disponibil la un cost zilnic suplimentar și garanții 0 Exces.

  • Puteți livra inchiriere masina la hotelul meu în Hersonissos?
  • Olympic Inchirieri Masini Hersonissos vă va livra mașina preferată. În cele mai multe cazuri nu există nici o taxă suplimentară de livrare/colectare, cu excepția cazului în care hotelul dvs. se află într-o zonă îndepărtată în Hersonissos. La sfârșitul perioadei dvs inchirieri auto în Hersonissos, puteți lăsa pur și simplu cheile de la dvs masini de inchiriat la recepția hotelului.